Køb skøn vin til brylluppet online

Dette indlæg er sponsoreret. 

Find den helt rigtige vinmenu til jeres bryllup

At blive gift er noget helt specielt. Og derfor skal bryllupsfesten også gerne være det. Det betyder en hel del beslutninger, der skal tages i forbindelse med kjole, kage, lokation, mad og selvfølgelig vin. Der findes nemlig utallige varianter af vin, og det kan være en stor udfordring at vælge den helt rette vin til menuen. Køb vin online og sammensæt den perfekte vinmenu til den store dag. Det er eksempelvis altid godt med en velkomstdrink i form af bobler til at sætte festen i gang. Her kan det være smart at vælge en champagne eller CAVA, der ikke er for sur, frisk eller sød. En god mellemting er en god ide, så det er noget, de fleste kan lide, og så det ikke bliver for dominerende inden maden.

 

Gode valg til forretten

En perfekt vinmenu består af vin, der passer til maden. Derfor kan det også være en god ide at have forskellige vine til forret, hovedret og dessert. De kan nemlig tilbyde gæsterne forskellige smage, som komplementerer smagsindtrykkene i maden på hver sin måde. Hvidvin er det oplagte valg til forretten, da det kan virke forfriskende sammen med en lidt lettere ret. Så hvis jeres forret består af fisk, skaldyr eller lyst kød, så er hvidvin en god mulighed. Køb vin online, så I kan nå vurdere, hvilken I skal vælge.

 

Find den rette vin til hovedretten

Når I når til hovedretten, bliver den ofte serveret i følgeskab af en masse lange rørende taler. Derfor er det vigtigt at vælge en vin, som gæster kan sidde og nippe af under hele seancen. Hvis I har fisk på menuen, kan det være en fordel af fortsætte med hvidvin. Hvis I derimod serverer rødt kød med en lækker sauce, så er en krydret rødvin ofte at foretrække. Det vigtigste af alt er dog, at I sørger for at følge jeres personlige præferencer. Det er jeres dag, og derfor skal vinmenuen også bestå af jeres yndlingsvine. Køb vin online for at vurdere, om I kan vælge nogle vine, der rammer en bred smag, så jeres gæster også bliver tilfredse.