Der er mange forskellige retter at vælge imellem, når bryllupsklokkerne ringer. De fleste ønsker noget lidt mere eksklusivt og lækkert til den store dag, men det skal samtidigt ofte være noget, som folk kan lide og kender. Mulighederne er mange, men den typiske bryllupsmenu er for det meste opdelt i tre retter med en forret, hovedret og en dessert. Desserten er selvfølgelig oplagt at nævne, da her i langt de fleste tilfælde er tale om en klassisk bryllupskage. En klassisk forret kunne f.eks. være rejecocktail, mens mange vælger noget lækkert kød såsom oksemørbrad til hovedret.
Der kan være mange spørgsmål, som der ønskes svar på i forbindelse med leverancen af maden til brylluppet. De fleste restauratører kan sammensætte en lækker menu, der tilfredsstiller alles behov samtidigt med, at den føles unik og speciel. En god idé kunne være at spørge restauratøren, om de har nogle gode eller sjove idéer til menuen. På den måde gøres der lidt ekstra ud af det på en stemningsfyldt og spændende måde. Husk generelt at lytte til køkkenet, de er ofte eksperter med mange års erfaring. Et andet godt tip er også at bede om en prøvesmagning for at undgå misforståelser. Spørg ind til det visuelle og vær ikke bange for at stille krav. Kokken vil som regel gerne være med til at gøre jeres dag til noget helt særligt.
Der er mange fordele ved at gøre brug af en professionel kok eller restaurant til brylluppet. De står for det hele, og det er helt styr på service og kvalitet. Der er desuden det hele med i prisen såsom råvarer, forberedelse, tilberedning, servering, opvask og oprydning. Det er derfor altid en god idé at lade en restaurant stå for maden til dit bryllup.
artikler i samme kategorier