Læg en plan for bryllupsmaden

Tapas til bryllupsreceptionen

Er du og din partner i fuld gang med planlægningen til brylluppet? Så har I sikkert også allerede gjort jer overvejelser omkring maden til receptionen. Det kræver mange tanker, og der er mange forskellige muligheder. Du kan blandt andet vælge at få catering, at hyre en privatkok eller at anvende hotellets egen kok, hvis brylluppet holdes på et hotel. Uanset hvilken løsning I vælger, er det altid en god ide at smage menuen på forhånd, så I ved, om det lever op til jeres forventninger for dagen.  

 

Vælg tapas til bryllupsreception

Du kan enten vælge at servere anrettede tallerkener til ventetiden ved receptionen, eller du kan have en buffet, som dine gæster frit kan vælge fra. En god ide til sidstnævnte er tapas. Her får du et hav af forskellige mindre smagfulde retter. Det er et socialt og uformelt ritual, som gør det muligt for jer og jeres gæster at samles over retterne. Samtidig får de mulighed for selv at sammensætte deres måltid efter deres ønsker og præferencer. Tapas er desuden nemt at håndtere, og det sætter ofte gang i samtalerne blandt gæsterne, når de skal gå rundt og vælge fra buffeten. I kan også bruge tapas til at vise jeres personlige smag, da tapasretter kan bestå af alt, hvad fantasien kan finde på. Vælg derfor tapas til bryllupsreceptionen.

 

Gode overvejelser ved bryllupsreception

Er I i tvivl, om I skal afholde reception mellem vielsen og bryllupsfesten, så kan I læse med her. Vi har nemlig samlet nogle fordele ved receptionen. For det første kan I invitere flere personer end til festen, og I har mulighed for at snakke med de forskellige gæster på en mere uformel måde. Receptionen bringer folk sammen, inden de skal mødes til festen senere på aftenen, og den kan afholdes på forskellige måder. Som regel varer det et par timer, hvorefter festen starter. Til receptionen vil tapas være en god ide, da det her er nemt for gæsterne at spise mad i små overskuelige portioner.