Det kan være en større opgave at regne ud, hvor meget gæsterne vil komme til at drikke til festen. Sodavand og vand er på sin måde mere eftertragtet i starten af aftenen, hvor de alkoholiske drikke ofte serveres til maden og til festen efter desserten. Vi har lavet en overskuelig udregning herunder. Husk at se udregningen som vejledende tal. Afhængigt af hvor meget du forventer, at dine gæster drikker, trækker du bare fra og lægger til.
Velkomstdrink ca. 1 glas pr. person
Forret ca. 2 glas pr. person
Hovedret ca. 3 glas pr. person
Dessert ca. 1 glas pr. person
Øl eller sodavand ca. 3 glas pr. person
Likør eller alkohol ca. 1-2 glas pr. person
Rødvin ca. 6 glas
Hvidvin ca. 8 glas
Dessertvin ca. 15 glas
Champagne ca. 7 glas
Likør ca. 15 glas
Står I tilbage med en masse uåbnede flasker efter jeres bryllupsfest, fordi I var bange for at løbe tør og derfor har købt rigeligt? Hør den butik, hvor I har købt jeres drikkevarer, om det er muligt at levere det overskydende tilbage. Flere steder er det muligt at lave en aftale med butikken om, at man kan komme og aflevere de uåbnede flasker tilbage. Prebens Vinhandel står altid klar til at rådgive dig.
artikler i samme kategorier
Oprettet af: Lise Hansen