At sammensætte den perfekte menu kan være overvældende, hvis man ikke har en kok gemt i maven. Selvom det virker som en stor og kompliceret opgave, kan den nemt løses. Tænk over hvad I hver især kan og ikke kan lide, og skab jeres menu ud fra de hovedpunkter.
Er I løbet helt tør for idéer, giver vi jer lidt inspiration.
Det første forslag passer perfekt til et forårs- eller tidligt sommerbryllup, hvor aspargesene stadig er sprøde og friske og de første danske jordbær titter frem:
Forslaget på den anden menu passer perfekt til et vinterbryllup, hvor rodfrugter, æbler og svampe spiller hovedrollerne:
En 3 retters menu er perfekt til bryllupper, så I har tid til alle indslagene og brudevalsen før kl. 12.
Holder i festen på et hotel, restaurant, slot eller lignende har de ofte en menu, som I tilpasse. Ønsker I noget helt andet end det foreslåede, hjælper kokken gerne med at finde lige præcis den kombination, som I ønsker. Bestiller I mad udefra i stedet, er cateringfirmaet ofte til lige så stor hjælp, som kokkene. De kan hjælpe jer med at skræddersy jeres menu, så den indeholder alt det I elsker.
Hold menuen let, så gæsterne kan danse natten lang, når de forlader bordet. Vælg også årstidens råvarer, så får I den mest smagfulde og friske menu. Den perfekte bryllupsmenu giver både jeg og jeres gæster en fantastisk oplevelse.
artikler i samme kategorier
Oprettet af: Lisette Ulriksen