Derfor er croquis tegning genialt

En uforglemmelig dag

Bryllupsdagen er en uforglemmelig dag - men ligeså uforglemmelig bør polterabenden være! Men hvis du nogensinde har forsøgt at planlægge en uforglemmelig polterabend, så ved du netop, hvor svært det kan være at sidde og overveje de utallige muligheder, der er at vælge imellem. Heldigvis er vi så heldige, at hvis vi ikke er gode til at tænke over noget, så er der oftest andre, der er eksperter i det - og det gælder sågar også polterabendplanlægning! At tegne croquis til brudens eller gommens polterabend er en kreativ og genial ide, der har haft masser af succes til adskillige polterabender - og sagtens noget, der kunne overvejes til andre.

 

Hvad er croquis tegning?

Har du nogensinde set kunstnere sidde i en halvcirkel rundt om en model, hvor de så alle skitserer personen? Det er netop det, croquis tegning er, men hvor du blot har få minutter til at færdiggøre din skitse! Modellen skifter positur og sådan fortsætter tegningerne i nogle minutter, til I alle har fået skitseret en masse sjove, underlige og til tider brillante croquis tegninger! Croquis polterabend er altså en genial ide, der kan fungere til enhver polterabend både når med promille i blodet eller ej!

 

Derfor er croquis tegning genialt

Til en polterabend handler det om at få skabt en løssluppen og hyggelig stemning lige fra start af - og det er netop her, croquis tegning er ideelt. Det er helt stille og roligt, men kan også få pulsen op at køre lidt - det afhænger alt sammen af, hvordan I er som personer og hvordan I skaber stemningen, mens I tegner! Det er altid skønt og sjovt at slippe kreativiteten løs, og det er med garanti en aktivitet, som de fleste vil kigge tilbage på og grine af, når aften er ovre: ”Kan du tro jeg tegnede det!?”. Ja, måske finder den indre kunstner i dig selv, som du ikke vidste var det, eller måske finder I alle sammen ud af, at I fik tegnet noget absurd ekspressionistisk og impressionistisk kunst! Lige meget hvad det bliver til, så er det sikkert, at en omgang croquis tegning er egnet til en polterabend hos både bruden og gommen!