Din tale til din partner

Oprettet af: Anne Marie Laursen

Kan du overraske din partner med talen?

Som brud eller gom kan det være svært at udtrykke sine følelser for din bedre halvdel i en tale på den store dag. Presset der automatisk lægger sig på dig, idet hele familien, venner og bekendte sidder med spidse ører og kigger på dig, kan gøre det svært at udtrykke sig præcist og rigtigt på den store dag. Dit indslag behøver dog ikke kun at være den klassiske tale.

 

Den (u)traditionelle tale

Hvis du gerne vil overraske din nye ægtefælle med en tale, men ønsker at live den op, kan du vise en kreativ side af dig selv med et personligt diasshow med billeder eller dele af video dertil. Mange forventer måske, at gæsternes taler indeholder humor og vittige indslag, men det kan brudeparrets også gøre. Billederne eller video-bidderne kan vise hvor og hvordan I mødtes og akkompagnere sjove historier, minder og episoder fra det liv I har levet indtil nu.

 

Lav en video

Hvis du selv er en haj til at redigering af videoer, eller kender en der kan hjælpe dig, er en video til din nye ægtefælle en stor oplevelse, som helt sikkert vil blive nydt. Videoen kan bestå af en personlig hilsen fra dig og klip fra jeres oplevelser sammen, som vil vække dejlige minder.

Hvis du eller din bedre halvdel er så uheldige at have familie eller venner, som ikke kan komme til brylluppet, kan du organisere og sammenklipppe en video med deres hjertelige hilsener og lykønskninger.

 

Hvis du er kreativ og kunstnerisk

Hvis du har et talent inde for dans, musik eller sang, er en opvisning af dit talent både underholdende og overraskende. Hvis du ikke tidligere har danset eller sunget, men har tid og lys, kan du træne hos en instruktør til den store dag.

Har du lyst til at underholde, skal du kaste dig ud i det, da det vil blive en uforglemmelig oplevelse for både dig, din livsledsager og jeres gæster. Det er en god idé at fortælle fotografen eller en ven om optrædenen, så de er klar til at filme, så I har det som et varigt minde fra den glade dag.

Du kan sagtens overraske din partner med et indslag, som ikke nødvendigvis behøver at være traditionel. Det vigtigste er, at du viser din kærlighed til din partner på en måde, som betyder noget for dig. De kærlige tanker bag og den personlige opførsel af indslaget er det, der skal fejre den fælles kærlighed.