Fyr op for bryllupsfesten med en DJ

Dette indhold er sponsoreret.

Book DJ til bryllup: dette skal du overveje

Er jeres store dag lige om hjørnet, men I mangler det allervigtigste? Nemlig stemningsmusikken! En DJ til bryllup er det helt rigtige valg, hvis I vil have en fest, der bliver skrevet i historiebøgerne. Men der er måske stadig nogle ting, I er i tvivl om? Her kan I få et overblik over, hvad der er vigtigt at overveje, hvis I vil have en DJ til at sparke festen i gang til jeres bryllup.

 

Hvor længe skal din DJ spille?

Et af de helt store spørgsmål ved at invitere en DJ til bryllup er, hvor lang tid der skal spilles fra pulten. Skal der være gang i den fra start til slut, er det en god ide at have lækker baggrundsmusik under middagen, eller ønsker I at gemme det bedste til sidst?

Alt er muligt. Spilletid og spillestil ved jeres bryllup er en smagssag. Det afhænger af netop jeres forventninger til dagen, og hvad der for jer vil gøre den helt uforglemmelig.

 

Perfekt musik til jeres bryllup

Skal en DJ spille til jeres bryllup, er det en god idé at forberede en liste med numre, I ønsker at få afspillet under festen, inden dagen oprinder. I kan også vælge den første sang efter valsen på forhånd. På den måde er I og jeres gæster klar til at give den gas lige derefter.

Musik er ofte en intern ting brud og gom imellem. I har måske nogle specifikke numre eller temaer, som bare SKAL med for at fuldende oplevelsen. Dansede I for første gang sammen på det lokale diskotek i jeres hjemby til en klassiker fra 90’erne? Eller mødte I hinanden på en festival foran et anlæg med dakkedak pumpende ud af højtalerne? Uanset hvad, er det muligt at sammensætte sin egen liste, som DJ’en spiller til jeres fest for at gøre den helt unik.

 

Skal dit diskotek være mobilt?

Når man har en DJ til bryllup, kan opsætningen være som et mobildiskotek. Det betyder, at jeres DJ er fleksibel i forhold til placeringen i lokalet. Det kan være en god idé at placere personen og baren tæt på hinanden. De er nemlig begge klare forudsætninger for en fantastisk atmosfære på dansegulvet. At have en til at sørge for musikken til jeres bryllup kan gøre dagen helt specielt - både for jer og gæsterne!

 

Virksomhed: Dansk DJ Service