Tryllekunstner som underholdning til brylluppet

Bestil en tryllekunstner som overraskelse for dine gæster

Ønsker du en uforglemmelig bryllupsfest, bør du overveje at booke en tryllekunstner som underholdning. En tryllekunstner vil med garanti tryllebinde alle til festen og skabe en dejlig, munter stemning – med garanti vil alle gæsterne bliver efterladt med en undren om, hvordan tryllekunstneren kan udføre sine tricks.

Det er god underholdning for store såvel som små. Med magiske tricks kan tryllekunstneren sætte et interessant præg på festen. Det giver altid anledning til gode snakke, og derfor fungerer underholdningen perfekt som en måde at ryste gæsterne sammen på. Med sjove og løjerlige tryllerier sikrer du grin og latter.

Trylleshows handler om magi og fascination af det umulige. Derfor er det vigtigt, at du vælger en tryllekunstner, der er exceptionel god til at udføre kognitive illusioner. En af de geniale spillere med spirit-fingers, kaniner i hatten og en magisk charme er tryllekunstneren Anders Møller. Med 14.000 følgere på Facebook og utallige gode ord med på vejen alle vegne, man kigger online, er Anders Møller et genialt bud på en tryllekunstner, som levere et verdensklasseshow for alle sine gæster. Men hvordan vælger du egentlig den rigtige til dig og dit selskab? Læs med her.

 

tryllekunstner underholdning bryllup

3 vigtige overvejelser, inden I vælger en tryllekunstner

Underholdningen skal være sjov og uforglemmelig, så både brudeparret og gæsterne hygger sig. Den gode stemning til brylluppet er uvurderlig. Og dine gæster vil med garanti blive fuldstændigt slået bagud af en tryllekunstner som underholdning. Men husk følgende 3 råd:

 

  1. Vælg en anbefalet tryllekunstner

Et trylleshow er unik underholdning, men det kan på den anden side også være risikabelt. Eftersom tryllekunstnere er selvlærte, er det ikke alle, der er lige gode. Hos Bryllupuniverset.dk anbefaler vi derfor, at du vælger en tryllekunstner, som andre kan anbefale.

 

  1. Har trylllekunstneren erfaring med et mindre/mellemstort publikum?

Her kan det også være en stor fordel, hvis kunstneren ofte optræder til mindre og mellemstore forsamlinger som bryllupper. På den måde har vedkommende god erfaring med stemning og gæster ved et bryllup.

 

  1. Se videoer eller bestil en smagsprøve, så I ikke bliver skuffet lige midt i suppe, steg og is

Det er altid en god ide at afprøve en vare, inden man investerer i den. Lige sådan er det også med underholdning. På så vigtig en dag skal underholdningen være helt igennem det rette til jeres selskab. Vi kan anbefale jer at få en forsmag på, hvor god kunstneren er ved f.eks. at deltage i et andet show inden brylluppet eller efterspørge en ’prøve’ på trylleshowet. På den måde kan I vurdere, om I ønsker vedkommende som underholdning til festen.

 

Sådan udfører tryllekunstneren sine tricks

En tryllekunstner udfører forskellige former for tryllerier, hvor vedkommende trækker på forskellige teknikker. Det kan f.eks. være fingerfærdigheder, der gør, at man efterlades helt tom for ord – og meget imponeret. Tryllekunstnere bruger også nogle gange forskellige former for moderne teknologi eller matematik til at lave illusioner og effekter. På den måde sidder man tilbage og kan slet ikke forstå, hvordan det udførte nummer rent logisk kan lade sig gøre.

En tryllekunstner er altid selvlært, hvilket også betyder, at du vil få en ny oplevelse hver gang, du ser et trylleshow. Du vil også hurtigt opleve, at du ikke kan tage øjnene væk fra, hvad der sker under det magiske show – et friskt pust som underholdning, fordi man er sikret alle gæsters opmærksomhed.

Som underholdning fungerer trylleshowet helt perfekt, uanset om I holder et traditionelt eller atypisk bryllup. Under enhver bryllupsfest er det sjovt at se, hvordan de forskellige teknikker kan lade sig gøre. Nogle gange vil kunstneren også inddrage publikum, så man for alvor bliver overrasket over, hvordan tricket kan udføres. Vi kan anbefale at inddrage gæster eller brudeparret selv i trylleshowet, fordi det giver en mere personlig optræden.

Virksomhed: Anders Møller