Bryllup & Safari: Oplevelser for livet

Derfor skal I tage på safari efter brylluppet

Når brylluppets fester og sammenkomster er overstået, vælger mange brydepar at tage på en afslappende og romantisk bryllupsrejse. Men hvad med at vælge en anderledes bryllupsrejse og tage på safari i Afrika? Det kan måske virke stressende at skulle på en oplevelsesrig bryllupssafari, men I vil helt sikkert ikke fortryde det!

 

Fordele ved at rejse på bryllupssafari

Bryllupsrejsens destination er selvfølgelig afhængig af mange ting, men nedenfor opstilles 3 fordele ved at vælge safari som rejsetype, når I er blevet gift.

 

  1. Det vigtigste er, at det bliver uforglemmeligt!

Det primære formål med en bryllupsrejse er meget forskelligt, men det er ikke svært at konkludere, hvad det vigtigste ved bryllupsrejsen for alle er: den skal give oplevelser og minder, som vil huskes for evigt. At tage på bryllupssafari er en fantastisk mulighed for at opleve ting, som I aldrig har oplevet før - I vil se det rige og specielle dyreliv og opleve storslået natur.  

 

  1. Safari kan tilpasses jeres behov

På safari er der mulighed for at sidde tilbagelænet og afslappet i en bil eller bolig og opleve dyrelivet og naturen, men man kan også vælge en mere aktiv safariform, hvor vandring, ridning eller cykling indgår. Mange bureauer, som f.eks. Nyati Safari, tilbyder bryllupssafarirejser, og disse er ofte kombineret med ophold i f.eks. Det Indiske Ocean, så der er rig mulighed for at få en tilpasset rejse, så jeres ønsker og behov imødekommes til punkt og prikke.

 

  1. Det er fyldt med romantik

Det kan godt være, at det ikke virker som om, at en safarirejse er præget af romantik, men dette vil I helt sikkert få modbevist! Safariture til Afrika byder f.eks. på ubeskrivelige solnedgange, smukke nattehimler og ikke mindst luksuriøse overnatningsmuligheder, og der gås derfor ikke på kompromis med romantikken, selvom I vælger en anderledes rejse, som indebærer safari.

 

Er der nogle ulemper?

De opstillede fordele gør det svært at se eventuelle ulemper, og det er også klart, at de ulemper, som hører med, ikke er af ligeså stor betydning som de fantastiske fordele, I vil opleve, hvis I tager på safari. Der er dog enkelte ulemper, som er værd at nævne:

 

  1. Rejsen skal passe til budgettet

For de fleste er bryllupsrejsen afhængigt af et budget. Det kan virker som en stor økonomisk udgift at tage på bryllupssafari, men de uforglemmelige oplevelser, som kommer ud af det, kan ikke erstattes af kroner og ører. Rejsen skal selvfølgelig tilpasses jeres budget, men gør jer selv den tjeneste at overvej, om I skal ligge lidt flere penge i rejsen for at få den ultimative oplevelse.

 

  1. Længden på rejsen er af betydning

En safarirejse til Afrika vil naturligvis kunne laves i mange længder, men det er væsentligt at medtænke, at en turen til Afrika tager lang tid, og en tur på 2 dage er derfor ikke noget, som ret mange vælger at tage. Rejsens længde må altså forventes at blive en smule længere, hvis I ønsker at tage på safari – men dette er vel ikke nødvendigvis en ulempe?

 

  1. I vil aldrig hjem igen!

Det er helt naturligt, at man efter en fantastisk rejse, ikke har lyst til at tage hjem og begynde hverdagen på ny, og det vil helt sikkert også være tilfældet, hvis I tager på safari! Hos det specialiserede bureau Nyati Safari er de klar til at hjælpe jer med at arrangere en safaribryllupsrejse, som I vil have svært ved at tage hjem fra. Så er der bare at sige: Lad rejsen begynde og nyd ferien!