Tag på drømmerejse til maldiverne

Bryllupsrejse til maldiverne

 

En bryllupsrejse er en fantastisk måde, hvorpå I som nygifte kan få lov at forlænge bryllupsglæden og sætte hverdagen på pause. Det kan være, at I allerede har brugt et par år på at drømme om en helt særlig destination til jeres bryllup, men hvis I savner en god anbefaling, kan I her læse mere om rejser til maldiverne. Maldiverne er et sandt ferieparadis i det Indiske Ocean, hvor I kan opleve kridhvide sandstrande, smukke laguner og tid med hinanden. I dette indlæg vil I få tips til, hvornår det er bedst at rejse til maldiverne og lære mere om det smukke land, der består af hele 1200 små koraløer.

 

Maldiverne – en øgruppe i særklasse

 

Rejser til maldiverne ser altid fuldkommen fortryllende ud, og det er derfor ganske forståeligt, at flere og flere bryllupspar drømmer om at opleve det skønne land med alle dets koraløer. På en af de mange koraløer kan I nyde jeres bryllupsrejse uden forstyrrelser fra omverdenen og bruge tiden på det, som det hele handler om. Her kan I nyde et eksklusivt ferieophold, snorkle i krystalklart vand og opleve, hvordan det eksotiske møder det elegante på dette paradis på jord – eller på vand afhængigt af det hotel, I vælger. Rejser til maldiverne gør det nemlig muligt at bo midt ude i det skønne ocean, hvor al infrastruktur består af sandveje, og hvor I kan se de smukke koraler og havets beboere direkte fra soveværelset. Hvis I altså drømmer om en bryllupsrejse ud over det sædvanlige, er der ikke noget bedre bud end at tage til maldiverne og nyde hinandens selskab i fortryllende omgivelser.

 

Rejs til maldiverne på det rette tidspunkt

 

Maldivernes klima er et såkaldt tropisk monsunklima, hvor det regner mest mellem maj og december. Imellem maj og december vil regntiden påvirke vandets temperatur, hvilket betyder, at det ellers smukke og turkisblå vand er mindre roligt og klart i denne periode. Det betyder dog også, at du kan se nogen af de lidt større dyr som hammerhajer, der nyder godt af de lidt køligere temperaturer. De fleste vil dog gerne nyde en rejse til maldiverne på den tid af året, hvor der er solskin op mod ni timer om dagen, 30 grader udenfor med klart, turkisblå vand, hvor man kan se de smukke koraler, mens man snorkler. Hvis dette også er det maldiverne, som I gerne vil opleve på jeres bryllupsrejse, skal I besøge maldiverne mellem januar og april. Det er den tørreste periode på maldiverne, og for jer der rejser med drømme om sol og godt vejr, er denne periode den helt rigtige at rejse i.