K & K - og deres drømmebryllup

Oprettet af: Katrine D.

Som man siger: eksamen er en fest for den velforberedte 

K & K blev gift i september i år. De har været kæreste i 6 år, og da han faldt på knæ, var hun ikke i tvivl! Det blev et kæmpe JA. Læs den spændende rejse fra det første 'JA' til det endelige 'JA': 

"Sidste år i november var min kæreste på knæ under en ferie i Thailand. Lykken var stor, og vi var begge af den – måske lidt gammeldags – overbevisning, at brylluppet skulle forestå inden for et år efter forlovelsen. Så vi gik straks i gang med planlægningen til den store dag. Mange overvejelser blev gjort undervejs. For hvordan kunne vi tænke os, at den store dag skulle forløbe? Mange virksomheder tilbyder bryllupspakkeløsninger med spisning, mad, dans og musik. Men vi – okay måske primært mig – ønskede at skabe et drømmebryllup, som kunne afspejle, hvem vi var, og hvem vores gæster var. Derfor besluttede vi os for at booke lokaler, hvor vi selv kunne bestemme alt. For der var ikke nogen, som skulle lave lilla tema til min – undskyld – vores bryllupsfest. Det betød dog også, at det blev et noget mere tidskrævende projekt, nu da alt skulle arrangeres fra bunden. 

 

Eksamen er en fest for den velforberedte

Mange timer er gået med planlægning og overvejelser, og jo nærmere vi kom den store dag, jo mere steg forventningerne og bekymringerne. For hvordan kom alt til at køre, når bryllupskoordinatoren selv også gerne ville nyde dagen? Men som man siger, så er eksamen en fest for den velforberedte. Og med alle de lister og drejebøger, som var blevet lavet, så kunne det næsten ikke gå galt.

Da dagen for brylluppet endelig oprandte, var alle de praktiske bekymringer lagt på hylden for, hvad var det værste, der i virkeligheden kunne ske? Det var jo ikke, at kagen faldt på gulvet, men at én af os skulle ende med at stå alene ved alteret. Med kroppen fuld af forventninger, glædede jeg mig nu bare til, at få håret sat og få den smukke kjole på. Og med et bryllup, hvor alting var arrangeret fra bunden, var en skræddersyet brudekjole - syet af min seje designer-svigermor som er medejer af Nör - naturligvis et must. Kjolens overdel var syet af den smukkeste (og sandsynligvis også dyreste) franske blonde, jeg nogensinde havde set og nogensinde vil komme til at se. Med en symfoni af franske blonder og eksklusiv silke, hvor det funky look møder det klassiske og med millioner af tanker i hovedet, var jeg nu klar til at gå op af kirkegulvet og ægte min kæreste igennem 6 år. 

Traditionen tro, sov vi hver for sig dagen inden vielsen. Men på en vindstille septemberdag med 25 grader, var jeg ikke den eneste, som kunne mærke temperaturen stige i takt med, at tidspunktet for vielsen nærmerede sig. Min mand har efterfølgende fortalt om en nervepirrende dag med forsvundne vielsesringe og en forsvundet hund, som ikke var forsvundet alligevel. Til trods for nervøsitet og bekymringer mødte vi begge op i kirken til en smuk og mindeværdig ceremoni – og vi sagde begge ja. Dagen var helt perfekt, og lige som vi havde ønsket os. Alt artede sig vejret, bilen, kjolen, kagen, talerne og festen – vi kom i hvert fald først hjem kl. 07.30 næste morgen.  

 

Efter 2,5 timers søvn bankede det på døren

Dagen efter brylluppet var mindre fortryllende. Vi blev vækket efter kun 2.5 timers søvn – helt rundt på gulvet. Vi havde glemt, at vi havde aftalt, at lokalerne skulle ryddes op kl.10.00. Men med hjælp fra familien fik vi afleveret lokalerne.

Og nu er vi gift, og hvad så? Livet fortsætter jo som det plejer, dog med nyt navn og ny ægteskabelig status. Men jeg fornemmer alligevel at båndet mellem os er blevet stærkere i kraft af den fortryllende bryllupsdag, samt løftet om medgang, modgang og tomgang, som vi gav hinanden i kirken. Måske er det bare, det man kalder hvedebrødsdagene, eller måske er der noget dybt inden i en, som bliver vagt af de nye titler som ægtepar. Jeg ved det ikke, men det er en god følelse."