På vandet med kano

Vælg den populære kanorute i området mellem Silkeborg og Søhøjlandet

Der er rigtig mange muligheder, når man skal vælge ferieform og ikke mindst feriedestination. I Danmark har vi en prægtig natur og nogle skønne områder, hvor man kan tage på kanoudflugt. Hvad enten det er med hele familien, med konen eller alene. Oplev hinanden på en helt ny, intim og hyggelig måde, mens i langsomt padler rundt på Silkeborg Søerne. I forbindelse med kanoturen kan man f.eks. vælge at tage en overnatning i det fri eller booke en overnatning på en campingplads, hvor man kan komme endnu tættere på hinanden. Det handler ikke nødvendigvis om campingpladsens faciliteter, men snarere om den private og hyggelige sfære, som du sammen med din partner skaber.

 

Vælg en aktiv ferieform

En af de helt klare fordele ved at sejle ud i en kano, er, at man selv bestemmer tempoet. Du skal ikke nå noget og roen kan derfor sprede sig som ringe i vandet. Måske har du sammen med konen lavet en picnickurv, som i sammen kan nyde, mens i langsomt sejler langs de hyggelige kanaler.
Hvis du derimod hellere vil have lidt mere vind i sejlene, kan du jo passende gøre kanoudflugten til en mere aktiv sportsaktivitet. Det er alt sammen op til dig, men fællesnævneren er alt andet end lige, at man får vind på næsen, oplever den smukke natur og får sig rørt.

 

Kanoudlejning i hele weekenden

Ønsker du en anderledes oplevelse kan du de fleste steder leje en kano i flere dage. Det giver endnu mere frie rammer for udflugten, som nu kan være endnu mere omfangsrig. Der findes flere forskellige populære ruter, der gør det muligt for dig at sejle i kano indtil armene er ved at falde af, hvorefter du kan slå lejr eller booke dig ind på et af de hoteller, der ligger langs med vandet. Dagen efter kan du så stille og roligt sejle tilbage eller videre, alt efter din individuelle aftale med kanoudlejeren.


Der er immervæk mange måder, hvor man kan være aktiv sammen med sin partner. Det vigtigste er at i holder hinanden i gang på en god måde. Få mere inspiration her: Hold gang i ægteskabet!