Planlæg den ultimative bryllupsrejse

Tag på safari i Sydafrika

Drømmer I om at opleve den vilde natur helt tæt på, bør jeres bryllupsrejse gå til Sydafrika. Dette land byder på et hav af muligheder og har en rig kultur, der vækker begejstring. I har eksempelvis mulighed for at se majestætiske dyr i deres naturlige habitat på en safaritur. I kan også gå på opdagelse blandt landets befolkning og blive klogere på deres traditioner, imens I spiser jer mætte i lækre lokale specialiteter.

 

Oplev havet på en dykkerferie i Asien

Ønsker man at opleve havets utrolige liv med sine egne øjne, er en dykkerferie i Asien det helt rette valg. I det smukke hav findes der unikke fisk og smukke koralrev. For at opleve denne seværdighed med stil er det vigtigt at have alt det vigtige udstyr til undervandsjagt. Vælger man en erfaren forhandler, kan man få udstyr til undervandsjagt leveret til destinationen. Så undgår man, at det fylder i kufferten!

 

Skab minder med et roadtrip gennem USA

USA er et af de største og mest magtfulde lande i verden. Hver stat byder på et unikt kulturliv med forskellige etniciteter. Er man en udadvendt og eventyrlysten type, er et roadtrip gennem dette kæmpe land den perfekte rejse. I bilen styrer man selv, hvor længe man vil befinde sig i de forskellige byer. Det giver en ny frihed, som man ikke finder på andre rejser.

 

Udforsk historiske fodspor i Sydamerika

Er man ikke til livet undervands, kan man udskifte ens udstyr til undervandsjagt med et par gode vandresko. I Sydamerika er der rig mulighed for at arrangere en aktiv rejse og gå på jagt i det naturskønne landskab. Her er det oplagt at vandre langs en af inkastierne til Machu Picchu og udforske de historiske fodspor.