3 gode råd til pleje inden bryllupsdagen

Guide til pleje inden bryllupsdagen

Som kommende brud ønsker du uden tvivl at se exceptionel smuk ud på din store dag. Du vil gerne gøre et uforglemmeligt indtryk på din kommende ægtefælle og gæsterne, og alt skal bare være perfekt. For at glæden ser mest ungdommelig ud på bryllupsbillederne, som foreviger øjeblikket, kan du overveje at få en ansigtsbehandling eller en mesobehandling, som vil få dine gæster til at beundre din vitalitet.

Når dine brudesko begynder med at gnave i dine fødder i løbet af aftenen, kan det være en god idé at forberede dem på den store dag med en fodbehandling.   

 

  1. Et overdådigt bryllup kræver en overdådig brud

For at sikre at dit glædes smil står knivskarpt på bryllupsdagen og bryllupsbillederne, kan det være en god idé at få en ansigtsbehandling inden. På den måde er du også sikret, at make-uppen sidder perfekt, fordi ansigtsbehandlingen fjerner de døde hudceller, og din hud vil dermed være klar til, at make-uppen ligger sig naturligt på huden din strålende hud.

Læn dig trygt tilbage i stolen og lad dygtige hænder behandle dit ansigt, mens du forbereder dig mentalt på brylluppet. Der findes forskellige ansigtsbehandlinger, som du kan overveje. Den rette ansigtsbehandling er afhængig af din hudtype.

 

  1. Opgrader din glæde med mesobehandling

Lad os være ærlige: du vil gerne have dine gæster til at se måbende efter dig og misunde dig.

Du har fundet dit livs største ”ja”, og din glæde er ikke til at tage fejl af, fordi den stråler ud af dig. Ved at få mesoterapi kan du opgradere dit smil på bryllupsdagen, fordi den fylder og fugter huden, så grå og trist hud bliver ungdommeligt igen.  

Mesoterapi behandlingen øger produktionen af kollagen og elastin i huden, og giver dig dermed en fornyet glød og vitalitet. Med små stik i huden overflade tilføres der hyaluronsyre, aminosyrer og en række vitaminer og mineraler til huden, som giver dig en friskere og fastere hud. Behandlingen tilfører ikke noget fremmed til din hud, da det hele i forvejen findes naturligt i kroppen.

 

  1. Forbered dine fødder til dansegulvet

Traditionen tro lægger man en mønt i brudens sko, som skal give brudeparret rigdom. Inden dine fødder skal tilbringe mange timer på dansegulvet i de hvide brudesko og en udgået kobbermønt, kan det være en god idé at forberede dine fødder på den store opgave. Få en afslappende fodbehandling, som typisk starter ud med et varmt og blødgørende fodbad, der får dit hurtigt bankende hjerte til at slappe lidt af. Herefter bliver neglene slebet og renset op, og fødderne bliver behandlet for ligtorne, hælrevner og hård hud, så du får en babyblød hud.

Du kan afslutningsvist få lakeret dine negle.

Ved at følge disse råd er du sikker på se at overdådig ud på din store dag og give gommen og gæsterne et uforglemmeligt syn.