Bryllupsrejser til Sydafrika

Dette indlæg er sponsoreret. 

Gode grunde til at rejse til Sydafrika på bryllupsrejse

Når det kommer til bryllupsrejser, falder valget ofte på de klassiske destinationer som Sydeuropa eller Thailand. Pizza og Pad Thai er velkendte retter, men de kan måske også blive lidt for kendte. Det kan derimod være rigtig spændende at udforske nye lande og kulturer. Et eksempel på et sted, der er undervurderet, er Sydafrika. Her får I mere at vide om, hvad en rejse dertil kan gøre for jer og jeres ferieoplevelse. Så rejs om på den anden side af jorden og lad bryllupsrejsen gå til Sydafrika!

 

Tag på safari

Selvom andre afrikanske lande ofte nævnes først i forbindelse med safari, er en af de helt gode grunde til at rejse til Sydafrika selvfølgelig de mange safarimuligheder, som landet byder på. Du kan for eksempel opleve ”the Big Five”, det vil sige bøfler, løver, leoparder, næsehorn og elefanter. I Kruger Nationalpark kan du desuden opleve alle de klassiske dyr, der lever i Afrika – men også mange andre dyr, der måske ikke er så klassiske. Det er en vild oplevelse at se alle dyrene i deres eget naturlige habitat. Og så i virkeligheden frem for bag skærmen på Animal Planet.

 

Natur i verdensklasse

Udover safari har Sydafrika også meget andet at byde på. For eksempel er landet præget af storslået natur, som I ikke vil gå glip af. Udforsk det smukke anderledes landskab, når I rejser dertil. Så kan I se tilbage på jeres bryllupsrejse som et rigtigt eventyr. I kan desuden besøge forskellige nationalparker som De Hoop Nature Reserve eller Bontebok National Park og opleve det berømte Garden Route. Her finder I en smuk kyststrækning i den sydlige del af landet med det flotteste blå hav, der grænser op til store klipper.

 

En spændende gastronomisk verden

Som en sidste ud af mange fordele ved at rejse til Sydafrika kan de gastronomiske oplevelser nævnes. Især i Cape Town er der mange muligheder for at smage nationale retter, der adskiller sig fra den traditionelle europæiske mad. Derudover er der massere romantik i luften, hvis I er typerne, der vælger at fejre jeres bryllup med gourmetoplevelser eller vinsmagning. Også her er Sydafrika en oplagt rejsedestination.

Så hvis I gerne vil undvige de klassiske rejsedestinationer og er klar til at udfordre jer selv med nye oplevelser, så bør I overveje at tage til Sydafrika på jeres bryllupsrejse.