Decemberbryllup

Et bryllup i december er anledning til elegant juleromantik

For de fleste går tankerne om bryllup og sommer hånd i hånd.  Det understøttes også af statistikkerne, der taler deres tydelige sprog – langt flest bliver gift i sommermånederne. Hvorfor så det? For de fleste er de mange farver og det gode vejr associeret mere med romantik end gråt vejr og kulde. Mulighederne ved et sommerbryllup er flere end ved et vinterbryllup. Det er formentligt nogle af grundende til, hvorfor de fleste tyer til sommerbrylluppet. Alligevel skal et julebryllup ikke fejes af vejen med det samme, når tankerne går mod bryllupsplanlægningen.

 

Det skal du vide om december bryllupper

Et decemberbryllup byder på mange ting, der er værd at tage med i overvejelserne, når bryllupsdatoen skal besluttes. Sommerbrylluppet vælges som sagt oftest pga. vejret, men det danske vejr er lunefuldt, og ofte svigter det –selv i sommermånederne. Pga. den mindre efterspørgsel og det samme udbud, er prisen for et julebryllup ofte billigere end et sommerbryllup – og derudover er det nemmere at få fat i de bedste lokationer.

Et julebryllup er desuden indendørshygge, når det er bedst. Julen er en garant for en dejlig stemning og højt humør. Et bryllup passer perfekt ind i den atmosfære. Det kan være meget elegant og stilfuldt - samtidig med at holde fuld blus på romantikken og hyggen. Man må ikke undervurdere de mange muligheder for vintertilbehør, man kan skaffe sig til sit julebryllup for at garantere en hyggelig stemning.

 

Sådan forbereder du dig på et bryllup i december

Et julebryllup byder på rigtig mange romantiske muligheder, men det kræver også en smule ekstra forberedelse. Sne kan være særdeles romantisk, men kan desværre gå ud over det flotte hår og tøj. Det kræver dog ikke meget forberedelse, at sørge for at hverken hår eller tøj lider last pga. vejret.

En af de vigtigste accessories til et vinterbryllup for både bruden og brudgommen er en paraply. Den holder sne, slud og regn fra det flotte hår og tøj. Skulle uheldet ske, og håret er ramt af vand eller medtaget af vind osv., kan det være en livsredder at medbringe et rejse-glattejern i tasken. Med en smule øvelse kan det erstatte et stort glattejern, og det kan både glatte og krølle. Du kan læse meget mere om tips og tricks til at finde det helt rigtige glattejern, når du skal holde styr på det flotte bryllupshår på Glattejernet.dk.

 

Læs også: August er måneden, hvor flest bliver gift.