Sådan vælger du den rette brudebil

Lej den perfekte brudebil til jeres store dag

 

Står du overfor dit drømmebryllup og dermed en bryllupsplanlægning, som helst skal sidde lige i skabet? En af de ting, der kan ende i glemmebogen, er kørslen til og fra kirken eller stedet, hvor jeres vielsesceremoni skal afholdes. Har du og din partner allerede planlagt et bestemt tema for den store dag, kan I med fordel finde en brudebil, som passer perfekt med dette.

 

Brudebiler til enhver smag

For nogen er drømmen at føle sig som en prinsesse fra de gamle eventyr og ankomme i karet til vielsen, mens andre ser bryllupsdagen som den ultimative mulighed for at køre i en smart eller klassisk veteranbil fra de helt eksklusive mærker. I sidste ende kommer valget af brudelbil an på temaet eller det ønskede udtryk for brylluppet. Du vil f.eks. kunne vælge mellem følgende brudebiler, som bidrager til festen med hver deres unikke udtryk:

  • Den romantiske variant – eksempelvis en Rolls Royce Silver Cloud. Denne bil kan lejes i forskellige farver og læderbetræk.
  • Åbne brudebiler – både veteranbiler og nye, eksklusive mærker tilbyder en bred vifte af muligheder med nedslåede kalecher. Her får du et særligt luksuriøst islæt.
  • Den eksklusive – skal drengedrømmen også udleves på bryllupsdagen, kan I f.eks. leje den eksklusive Chevrolet Corvette fra 60’erne eller en lynhurtig Porsche, der begge vil være en fryd for øjet på bryllupsbillederne.

 

Brudebil til brudeparret – det bedste match for netop jer

Det er en god ide at starte med at overveje jeres ønsker til en brudebil, så snart I har fastlagt en dato for brylluppet. Brudebiler er eftertragtede og flere udlejningssteder anbefaler derfor at booke jeres drømmebil i god tid for at være sikker på, at den er ledig på jeres store dag. I jagten på det perfekte brudebilsmatch, bør I f.eks. overveje, hvor rummelig den skal være – har du som brud en stor kjole på, eller skal I f.eks. have familie eller venner med, skal bilen have god plads. Derudover bør I også indtænke vejrforholdene, når I skal vælge brudebil. Planlægger I et smukt vinter- eller efterårsbryllups i Danmark, er en åben bil selvsagt ikke ideel. Her er den lukkede variant altså at foretrække.

Herudover bør I overveje, hvem der skal køre jer – skal det være en chauffør, en ven eller onklen med den smarte bil? Det kan f.eks. være budgettet for dagen, der afgør valget.

 

Bilpynt i brudebilen er en ting!

Brudebiler er typisk pyntet fint med tyl, blomster eller lignende, og I kan derfor med fordel overveje, hvorvidt I skal hoppe med på bølgen og bidrage yderligere til festlighederne med særligt udvalgt bilpynt. Der er f.eks. den gamle tradition med de larmende dåser, der hænger efter bilen, når I kører afsted fra brylluppet. Vil I gøre opmærksom på den store dag, når I kommer kørende ude på vejene, kan I også tilføje et skilt med teksten Just married. Bilpyntet kan I både selv stå for og på den måde sætte jeres helt eget præg på, eller I kan vælge at få andre til det for at lette planlægningsbyrden.