Er kok, køkken- og serveringspersonalet ikke med i jeres bryllupssted, skal I selv ud og finde dem og gerne I god tid – specielt hvis jeres bryllup ligger i højsæsonen.
Er I to foodies, der elsker alt fra havtorn til krabbeskum, eller et par med fokus på traditionsrig mad, som mor lavede det? Afgør sammen hvor meget I prioriterer jeres madbudget, så ikke I ender med at bruge unødige penge på noget, som egentlig var lige meget. Eller ikke bruger penge nok på madposten, som egentlig havde stor betydning for jer.
Når I vælger mad, er der flere forskellige muligheder:
Alle tre muligheder kommer med gode og dårlige historier, Hvem har ikke hørt historier om, hvor kødet var over stegt og sej som en skosål, hvor der ikke var mad nok eller menuen slet ikke faldt i god jord? Alle scenarier er katastrofale, når I gerne vil have det perfekte bryllup.
Undersøg altid fagpersonens referencer, eller spørg omkring jer efter anbefalinger. Måske har feststedet en kok, som ofte bliver brugt eller måske musikeren, som har været til mange bryllupper, kan anbefale en fantastisk kogekone?
Spørg gerne efter en prøvesmagning, så I er sikre på, at I vælger den rigtige kok og den rigtige menu. Mangler du idéer til jeres menu? Så klik her og find inspiration til jeres bryllupsmenu.
Ved at lade andre stå for mad, servering og oprydning giver I både jer selv og jeres gæster en stor frihed. Skal I bruge alt tiden I køkkenet, vil jeres bryllupsfest i stedet blive en arbejdsfest. Giv jer tiden og den luksus at nyde den fest, I har arbejdet hårdt på I flere måneder. Jeres gæster vil også nyde at have jer tilstede.
artikler i samme kategorier
Oprettet af: Anne Marie Laursen