Kig efter din drømmekjole i god tid

Oprettet af: Lisette Ulriksen

Kig efter brudekjolen

Når du leder efter din brudekjole, er det ikke kun pasformen du skal være opmærksom på. (Klik her hvis du vil læse mere om brudekjolernes pasform).  Vi modsiger os selv og siger noget vovet: Selvom du har læst, at du skal undgå en balkjole, hvis du er petit, skal du stadig prøve en! Vær ikke for snæversynet på én kjoleform – det værste der kan ske er, at du bliver bekræftet i din skepsis, men til gengæld kan du blive positivt overrasket.

 

En brudekjole tager tid

Vær opmærksom på tiden, når du skal ud og lede efter din brudekjole. Start gerne din søgen tidligt, da det ofte tager længere tid end forventet at finde den rigtige kjole. Vi er vant til at få vores nykøbte tøj med hjem samme dag, og køber vi det på nettet, forventer vi at skulle vente allerhøjest 3-4 dage – og det kan kun gå for langsomt.

Realiteten er dog, at du bruger ugevis på at finde og beslutte dig for din brudekjole, og at brudekjolen kan tage månedsvis at få hjem fra leverandørene, hvis ikke du er så heldig, at de har lige præcis din drømmekjole i din størrelse (og hvem er nogensinde det!?) i forretningen.

 

Tag ikke for mange med

Minimér antallet af familiemedlemmer og veninder når du skal ud og finde din brudekjole. Lad hæren af mennesker blive derhjemme og vælg kun 2-3 personer, som du tager med på jagten efter den perfekte brudekjole. At vælge sin brudekjole er en personlig ting, og hav kun de mennesker med, hvis mening virkelig betyder noget for dig, og som du er overbevist om, kan give dig den bedste hjælp. Derved beholder du selv kontrollen over, hvordan din kjole kommer til at se ud.

Aftal en tid med din valgte brudekjoleforretningen. Derved er ekspedienterne klar til at hjælpe og holde fokus på dig. Lyt til ekspedientens råd – hun har guidet hundredvis, ja måske tusindvis, af brude til at vælge lige præcis den kjole, som passer til deres ønsker og kropsform.

Husk at vær ude i god tid! De færreste brude har prøvet at købe en brudekjole før, og de fleste bliver overrasket over den lange proces.