Tandblegning inden brylluppet

Hvorfor er det vigtigt med en god tandlæge til din tandblegning?

Alle ønsker at være den skønneste udgave af dem selv på deres bryllupsdag, og på bryllupsuniverset har vi samlet mange gode fifs til, hvad du nemt kan gøre for at slappe mere af, og hvordan du kan føle dig endnu smukkere på din bryllupsdag. I dette indlæg vil vi fortælle mere om tandblegning og om, hvorfor du bør få dine tænder bleget inden brylluppet. Dertil giver vi dig også nogle gode råd til, hvordan du vælger en god tandlæge til at stå for tandblegningen, og hvorfor netop dette er essentielt. Afslutningsvis har vi lavet en oversigt over de fem bedste tandlæger, vores læsere har vurderet, du kan gå til for at få bleget dine tænder.

Forestil dig det her. Det perfekte bryllupsbillede. Håret og tøjet sidder lige, som det skal, make-uppen er skarp, I er lykkelige. Det hele ser fantastisk ud. Men vent – er der en dårlig farve på billedet, eller har dine tænder et gulligt skær? Undgå dette skrækscenarie og få bleget dine tænder inden brylluppet, så du kan forevige den store dag med et helt perfekt billede. Det er ganske normalt, at tænderne over tid er blevet misfarvet af kaffe, the, rødvin, med mere, men heldigvis er der noget at gøre ved det.

En tandblegning holder typisk i 2-4 år, så det er altså penge, der er godt givet ud. 

 

Pris, kvalitet og serviceniveau

I dette blogindlæg har vi allerede fået slået fast, hvorfor det er en god idé at få bleget dine tænder inden brylluppet og også, at det er vigtigt at bruge en god tandlæge til at udføre tandblegningen. Her står du måske tilbage med det store spørgsmål om, hvad skal du være opmærksom på, når du vælger tandlæge?

 

  • Er det anerkendt tandlæge, som har gode anbefalinger?
  • Vær sikker på, at afblegningen foregår professionelt. Kast dig aldrig ud i selv at blege dine tænder fra en hjemmekøbt box. 
  • Din tandlæge skal tilbyde en ordentlig undersøgelse, så din naturlige emalje ikke tager for meget skade.
  • Er prisen konkurrencedygtigt?
  • Føler du dig tryg og veltilpas?

 

Den relationer, du skaber til tandlægen er vigtig for den tillid, det kræver at have nogen til at rode med ens tænder. Husk at være god ved dine tænder. Brug tandtråd og børst dem jævnligt, så kan de også holde til mere med alderen.