Hold liv i ægteskabet med et gavekort til kærestedag

Oprettet af: Anne Marie Laursen

Ønsk jer et gavekort til en kærestedag

Det kan være svært som brudepar at finde på mange ønsker til den store dag. Især fordi mange brudepar har boet sammen i flere år før, de bliver gift. Gaveønskenerne behøver ikke kun være ting til hjemmet, for hvorfor ikke ønske sig en dag eller weekend sammen? Det er ikke ofte man giver sig selv sådan en luksus, men hvis ikke til sit bryllup, hvornår så?

 

Ønsk jer tid sammen

Hverdagen træffer hurtigt ind igen, og et afbræk til bare at nyde hinanden er kærkomment. Har I et sted, hvor I gerne vil på weekend- eller wellnessophold sammen eller bare gerne vil overraskes, er et gavekort til et weekendophold det perfekte ønske. Her kan I nemt fejre en bryllupsdag eller bare bruge en almindelig weekend på hinanden.

På sådan et ophold vil I få tid til bare at være sammen, spise god mad og drikke vin, mens det eneste I skal tænke på er at slappe af sammen. Har I børn og er jeres gæster ekstra søde, kan det være de smider en børnepasning oveni gavekortet. Husk at forkæle hinanden.

 

Oplev verden sammen

Mange par har en travl hverdag, hvor oplevelser ofte bliver nedprioriteret ofte på grund af en blanding af budget og mangel på tid. Elsker I at tage til koncerter og arrangementer er gavekort hertil en vidunderlig idé, da I sammen senere kan vælge kunstneren eller vente på den rigtige artist kommer til jeres område.

Gavekort til oplevelser er en personlig gave, hvor I kan være medbestemmende på indholdet. Det er en dejlig gave at give og få, for den siger noget helt specielt om modtagerne. Brug også jeres gaveønsker på oplevelser, som I måske ikke troede var noget for jer. Det er altid spændende at prøve noget nyt sammen, lige meget om det er en tur i teatret eller bungeejumping.

Det er svært at finde på så mange ønsker, som en bryllupsgaveliste kræver. Sammen kan I finde ud af, om der er nogle oplevelser I gerne vil prøve og ønske jer gavekort hertil. Gode oplevelser glæder helt ind til hjertet, og det er en gave, som vil blive taget godt imod.