Gommens sko

Oprettet af: Mona sørensen

Skoene skal passe til resten

Efter du har fundet den perfekte habit, smoking eller jakkesæt, er det tid til at finde sko. Vælg altid tøjet før skoene, da du derved er sikker på, at skoene passer. Køb gerne skoene tidligt, så du kan gå dem til derhjemme – så undgår du ubehagelige vabler på din store dag.

 

De rigtige sko

At vælge de rigtige sko kan være en udfordring, for der findes mange muligheder inden for festsko til herrer. Der er laksko, læder og ruskindssko i et utal af modeller og både med og uden mønster. Laksko er oftest brugt til meget fine begivenheder såsom bryllupper. Hvis du ikke er til skinnende sko, er det fuldt acceptabelt at vælge en anden model.

Gå en tur på nettet eller ned til din lokale skoforhandler, og find den stil du kan lide. Synes du udfordringen er for stor og har svært ved at finde et par sko, du kan lide, kan det være en god ide at søge hjælp hos en modeekspert eller lignende. Alternativt kan du læse forskellige modemagasiner til mænd, så du ved hvad moden dikterer – mulighederne er mange. Det vigtigste er dog, at du finder et par behagelige sko, som passer til jakkesættet.

 

Sæt dit eget personlige look

Du kan let give din påklædning et personlig udseende med dine sko, uden at det stjæler billedet. Er du til det klassiske, vil en laksko med en smule hæl give et rigtig flot look til brylluppet. Er du mere modig og moderne, vil en flot lædersko med mønster på snuden komplimentere et jakkesæt.

Gommens sko er traditionelt sort, men vælger du at personliggøre eller gøre det mindre stift, skal du være opmærksom på, at bælte-og-sko reglen også gælder her. Sko og bælte skal altid matche, og det kan være svært, hvis ikke du har det med. Har du købt dit bælte først, tag da det med når du skal købe sko og omvendt.