Vielsesringe

Oprettet af: Anne Marie Laursen

Har I fundet de rigtige vielsesringe?

Det kan være en stor beslutning at vælge de helt rigtige ringe. Vielsesringene er et symbol på jeres kærlighed til hinanden, og at I vil være evigt tro mod hinanden – selv i modgang. Du ønsker måske en smuk og unik vielsesring, men hav i mente, at ringen skal passe til al slags tøj og til enhver anledning, da den skal sidde solidt plantet på fingeren hver eneste dag, resten af livet. I modsætning til forlovelsesringen, som gerne må være overdådig og unik, bør vielsesringen være mere nedtonet. Det er dog naturligvis en smagssag, som dig og din partner skal bestemme. Det er helt op til jer! Læse mere om overvejelserne, når I skal vælge vielsesringene her.

 

Lad forlovelsesringen leve videre…

I dag vælger flere, at kvindens forlovelsesring skal leve videre som vielsesring, hvor der måske bliver tilføjet ekstra diamanter eller sten på ringen. Dette kan være en rigtig god ide, hvis manden har valgt en dyr forlovelsesring, som kvinden godt kan lide at bruge til hverdag. Herudfra kan I så vælge en vielsesring til manden, som matcher forlovelsesringen flot.

 

Symbol på jeres evige kærlighed

Det vigtigste er, at I vælger ringe, som resten af jeres liv vil symbolisere jeres kærlighed. Tag ud og besøg en masse forskellige smykkebutikker. Bestem jer ikke med det samme. Der er et stort udvalg derude, så mærk efter helt nede i maven.