Levende lys skaber stemningen

Oprettet af: Lisette Ulriksen

Levende lys er så hyggelige

To lys på et bord - tre forløsende ord. Linjen fra Otto Brandenburgs sang leder straks tankerne hen på romantik og kærlighed. De levende lys er en stemningsgivende lyskilde til jeres bryllupsfest, og giver en intim og nærværende stemning. 

En smuk udsmykning danner en fantastisk ramme for jeres fest og skaber et flot helhedsindtryk. At inkludere levende lys i pynten giver en romantisk stemning, som ikke kan kopiers eller erstattes.

 

Lystager og lys

Borddækningen kan indeholde lys på to forskellige måder: Enten inkluderet i borddekorationen, eller i lysestager stående frit på bordet. Begge muligheder skaber en romantisk stemning, så valget er op til jer og jeres smag. Lysestagernes og lysenes farve skal selvfølgelig passe til jeres farvetema, så udsmykningen forbliver smuk og indbydende. En god tommelfingerregel er, at jo flere farver feststedet har, jo flere hvide nuancer skal du have i pynten. Er jeres sted derimod i hvidlige toner, komplimenterer dæmpede farver og pastelfarver fantastisk den lyse baggrund.

Jeres valg af lysestager er med til at understrege jeres tema. Elsker I det klassiske look, er sølvlysestager det perfekte valg til at understrege den tidløse udsmykning. Er I derimod til det tekniske og moderne, er svævende lys en god samtalestarter blandt gæsterne. Husk, at valg af lysestager og lys understreger æstetikken af jeres bryllup.

 

Forskellige højder

Udsmykning med lys i forskellige højder giver et smukt og romantisk lys. En blanding af høje kandelabere og lave fyrfadslys i flere niveauer ser både fantastisk ud og giver en romantisk og intim stemning. De høje opsatser og kandelabere må dog endelig ikke dække for meget, da det i værste tilfælde kan blive svært for de gæster, der sidder overfor hinanden, at tale sammen.

Holder i jeres bryllup udenfor i et telt eller ud til en have, giver fakler både lys og varme i de køligere nætter. Jeres gæster vil helt sikkert trække lidt frisk luft udenfor i løbet af aftenen og natten og stå og nyde synet og varmen fra lysene.

Levende lys skaber en vidunderlig og intim stemning, som lyskæder eller lamper ikke kan erstatte. Lysestagerne er med til at understrege jeres tema og udgør en fantastisk bordpynt, som giver en flot helhed til jeres bryllupsfest.