Buffet til festen

Oprettet af: Mona Sørensen

Derfor kan I sagtens have buffet til festen

En buffet er ikke kun til de afslappede havebryllupper, men også til finere bryllupper, hvor brudeparret ønsker at stemningen skal være hyggelig. Det er ikke længere moderne med bordformationerne ’hesteskoen’ eller E-borde, men mange brudepar ønsker stadig at være tætte på hinanden og gæsterne, og at skabe en stemning, hvor alle har det sjovt. En buffet lader folk mødes på kryds og tværs, og skaber en rolig og behagelig atmosfære.

Mangler du inspiration til valg af buffet, så kig her hos MadXpressen - du er sikret en eksplosion af god smag i munden.

Buffet til det afslappede bryllup

Et bryllup kan sagtens være fint men afslappet på sådan en måde, at alle gæsterne føler sig tilpas. Med en bryllupsbuffet får gæsterne mulighed for at bevæge sig rundt mellem hinanden, og undgår at sidde bundet til en bestemt plads i flere timer.

Der er mange fordele ved buffeten, som du ikke får ved hverken tallerken- eller fadservering:

  • Brudeparret for lov til at vælge retter de elsker, som de hver især elsker.
  • Der vil være flere ting at vælge imellem, som skaber spænding og forventningsglæde, mens man smager dem alle.
  • Det gør det også lettere for børn at bevæge sig rundt, som de har lyst, og de kan være med til at vælge mad, som de synes ser spændende ud.
  • Jeres gæster kan tage hensyn til allergier eller spisevaner, uden køkkenet skal lave separate serveringer
  • Skal gæsterne være opmærksomme på noget, kan I let skrive det på et kort.

 

Buffeten er ikke lig med budget

Der er penge at spare på buffet, men ikke på grund af madens kvalitet og smag. En buffet kræver ikke lige så mange tjenere og kokke, som skal lave store mængder der skal serveres på samme tid, da en buffet blot skal fyldes op.

Buffet er ikke lig med budget, for mange par foretrækker, at deres gæster selv kan vælge, hvad de skal spise, uden det er valgt for dem på forhånd. En buffetløsning gør alle mætte, og ønsker du alligevel tallerkenservering, kan dette gøres med forretten.

En buffet holder stemningen hyggelig, uden det bliver ’landligt’ eller umoderne. At være fælles om at hente sin mad og møde gæsterne på kryds og tværs skaber en fantastisk stemning, som I ikke selv kan lave.