Jeres store bryllupsdag skal afspejle jer begge – og det gælder også jeres mad. Maden er stor mulighed for at sætte jeres personlige præg på brylluppet.
Interesserer I jer meget for mad, og ønsker at give både jer selv og jeres gæster en madoplevelse, kan i hygge jer med, at sammensætte lige præcis den menu, I vil elske. Måske ønsker I, at en kok skal stå for madlavningen, eller lader et familiemedlem stå for bryllupskagen – lige meget hvad vil gæsterne nyde det og værdsætte det arbejde og tanker, I har lagt i det.
Har I rejst meget sammen eller har en anden kulturel baggrund, kan I lade dette lyse igennem i menuen. Hvem elsker ikke søde desserter, der leder tankerne hen på Italien eller krydrede retter fra østen? Med maden kan I skabe en stemning, som ikke ellers kan laves.
Har I en stor kærlighed til f.eks. buffet, skal I selvfølgelig vælge denne serveringsform. Det er jer der skaber rammerne om festen, og jer og jeres gæster der skaber stemningen.
Har I mange ønsker til, hvad der skal indgå i maden, kan I skrive dem ned og danne jer et overblik. Skab et tema eller en anden sammenhæng mellem retterne, for ikke at skabe smagsmæssig forvirring – f.eks. alt for fede retter uden syrlighed til at balancere.
Hvilken vin passer til hvilken ret? Og skal den være sød, sur eller syrlig? En ide kan være at forhøre jer hos en ægte vinkender. Leisner Wine har rådgivet sine kunder i mange år. Så kontakt endelig dem eller din lokale vinhandler. Det er jeres dag, så I slipper også ret ok med bare at vælge jeres yndlingsvine til dagen.
Vigtigst af alt er, at I selv nyder det færdige resultat, og kan se jer selv i maden og vinen, der bliver serveret.
artikler i samme kategorier
Oprettet af: Anne Marie Laursen