Vælg musik til bryllupsfest

Intet bryllup uden musik – men hvor skal det komme fra?

Et bryllup uden musik bliver nok en sløj omgang. Derfor er det værd at tænker over, hvordan musikken til dit bryllup skal være, og hvem der skal spille det.

 

Lav jeres helt egen liste på Spotify - sådan gør I

En nem og utrolig billig måde at sikre sig fede toner til sit bryllup på, er med Spotify. Alt du behøver er et abonnement til det. Vi anbefaler, at du smider hundrede kroner efter et abonnement, så får du en masse fordele. Den vigtigste fordel er dog, at der ikke afspilles nogen reklamer! Tænk nu, hvis alle er godt i gang med at fyre de fedeste mooves af på dansegulvet, og så stoppes musikken, fordi Spotify synes, I skal høre om den nye slags tyggegummi, der er på markedet.
Har du oprettet et abonnement og er inde på programmet, kan du se en masse forslag til playlister, du kan følge. Er du tilfreds med at spille musik fra en playliste, andre har lavet, kan du selvfølgelig bare sætte den på til dit bryllup! Ellers kan du nemt lave din egen liste ude i venstre side af programmet. Nu kan du lægge de sange ind, du har lyst til! Måske vil du slowdance til “smooth operator” eller gøre aftenen lidt uformel med klassikeren “cotton eye joe”. Mulighederne er uendelige. Du skal blot søge efter lige den sang, du vil høre og trække den ind på playlisten.

 

Lej en DJ

Tror du ikke, at en computer og en højtaler kan gøre tricket på den store dag, kan du leje en DJ. Man kan stadig ønske sange, og så har en DJ tit noget lækkert udstyr, der kan give blødere overgange fra en sang til den næste samt mulighed for at scratche, at skrue op og ned for tempoet i sangen og tilføje finurlige lyde. En DJ er dog meget dyrere end et Spotify abonnement. Til gengæld bringer de også tit lys, røg og andet lir, der kan fyre op for selv det kedeligste dansegulv!

 

Bestil livemusik til brylluppet

Skal der så meget personlighed ind i musikken som muligt, er livemusik svaret. Der findes i dag bands, der kan spile alt fra Kim Larsen til Lady Gaga, så det er bare at vælge fra musikbuffeten. Der er en hel speciel lyd og stemning, der opstår ved livemusik. Derudover giver det brudeparret og gæsterne mulighed for selv at komme op og synge et par toner. Hvem ved, måske har bruden en utrolig smuk stemme og en kærlighedserklæring klar til sin ægtemand, som kun kan siges med en sang?
Et band er dog også den dyreste mulighed af de nævnte typer musik, men kan budgettet holde til det, er det en fantastisk tilføjelse at give sit bryllup!

 

Ørehængere til aftenen

Uanset hvilken form for musik du vælger, er der sange, der bare altid fungerer som fantastisk musik til et bryllup. Fx disse:

  • “good night” af John Legend
  • “Shut up and dance” af WALK THE MOON
  • “Marry you” af Bruno Mars
  • “You sexy thing” af Hot Chocholate
  • “What lovers do” af Maroon 5 og SZA

 

Uanset hvad du vælger af musik til dit bryllup, bliver det helt sikkert en fantastisk dag. Held og lykke med det hele!