Bestil et glamping ophold og få en anderledes bryllupsrejse

Oprettet af: Jacob Knudsen Alnor

Det er blevet en trend at bevæge sig ud i naturen, også selvom du måske ikke er den største friluftstype. Mange gør dette ved at gå en tur i nærområdet, men du kan også gøre det til en endnu bedre oplevelse ved at tage på et glamping ophold. Glamping sammenfatter glamour og camping, og formålet med denne form for camping er at få dig ud i den friske luft uden at gå på kompromis med luksus. På et glamping ophold får du mulighed for at nyde store naturoplevelser, samtidig med at du kan bevare den komfort, du kender fra hotelophold.  

5 gode grunde til at vælge Glamping i Danmark

Der er mange fordele ved glamping. Det gælder blandt andre følgende:

  • Det er en miljøvenlig ferie, da du ikke skal flyve langt væk.
  • Du får luksus i naturen. Vælg eksempelvis mellem et tipitelt eller en hytte med gode senge og afslapningsforhold.
  • Kom tættere på hinanden. Vælg glamping som bryllupsrejse og kom tættere på din ægtefælle. Med glamping kan I nyde hinandens selskab og naturen på tæt på hold. Som en romantisk afslutning kan I sidde omkring bålet om aftenen og snakke om dagens oplevelser.
  • I kan få en digital detox, da der hverken er wifi, tv eller lignende på glamping.
  • I får en unik oplevelse med i bagagen og vil opleve en helt anden ro, end hvis I tager i sommerhus eller på hotel.

Glamping er en mulighed for at prøve noget nyt og opleve naturen på en anden måde, end den sædvanlige gåtur. 

Prisen på en glamping oplevelse

Prisen på et glamping ophold varierer både efter stedet, men også tidspunktet på året. Du kan tage på glamping rundt om i hele landet til priser mellem 500 kr. og 3000 kr. pr. nat. Her spiller det også ind, hvor komfortabelt I ønsker at have det. Tag på glamping som bryllupsrejse og nyd naturen med din udkårne samtidig med at bevare den luksus, I fortjener.