Lad bryllupsrejsen gå til Island

Tag på bryllupsrejse til Island

Hvis I snarligt er et nygift par og er på jagt efter en spændende rejsedestination til jeres bryllupsrejse – så læs med her. Vi anbefaler nemlig at lade bryllupsrejsen gå til Island, fordi landet byder på så uendelige muligheder. Landets natur er i centrum, som er ualmindelig smuk både om sommeren og vinteren. Islands rejser er helt fantastiske på grund af denne storslåede natur, men derudover er der også meget liv i byerne, så man kan derfor få en god kombination af natur og kultur.

Når rejsedestinationen går til nord, skal I naturligvis være opmærksomme på, at sol og varme strande er nedprioriteret. Dog kan du læse nærmere her om 5 varmere bryllupsrejsedestinationer. Island er dog værd at foretrække på grund af det hav af mangfoldige oplevelser, som venter jer.

 

Exceptionelle naturoplevelser er velvære for sjælen

Island er som sagt især velkendt for naturen, og det er ikke spor underligt. Der er utroligt mange forskellige naturoplevelser, der med garanti vil blæse jer bagover af begejstring. Besøger I Island i vinterhalvåret, vil der være chance for at opleve det exceptionelle nordlys. Forestil jer hvor romantisk det er at iagttage dette smukke naturvidunder sammen, imens I deler et tæppe og varmer jer på en kop kaffe. Derudover byder Island på stor mulighed for afslapning og velvære, som er noget, nygifte par virkelig trænger til ovenpå bunkevis af bryllupsplanlægning. Nyd et spabad i Den Blå Lagune, som er naturens henrivende svar på et enormt lækkert spabad. De varme kilder er en meget populær attraktion, fordi de gør det muligt for jer at komme helt ned i gear og få fornyet jeres energi – og blot nyde hinandens selskab.

 

Mulighed for at opleve et rigt byliv

Landet og især byen Reykjavik er i en rivende udvikling, hvilket gør Island til en anbefalelsesværdig destination for bryllupsrejsen. En bryllupsrejse på Island er for parret, som holder af at befinde sig i natursmukke omgivelser, men som også holder af at tage en rolig dag i byen, som byder på mange kulturelle attraktioner både i form af betagende museer, flotte monumenter og kirker.

 

Lad Team Island A/S stå for planlægningen

En bryllupsrejse er ikke en hvilken som helst rejse, og det er en rejse, man kun tager på én gang med sin partner. Derfor skal den selvfølgelig være speciel, og I skal have muligheden for bare at læne jer tilbage og fokusere på jeres blomstrende kærlighed. Derfor tilbyder Team Island A/S at planlægge hele rejsen for jer, så I kan slippe tøjlerne lidt og bare gå på eventyr sammen. De tilrettelægger Islands rejser for kunder overalt i Danmark, så den passer til lige præcis det enkelte pars ønsker om alt lige fra, hvor man vil bo, til hvad man vil opleve.

En bryllupsrejse til Island er for parret, som ønsker enestående naturoplevelser samt mulighed for velvære og afslapning. De smukke naturomgivelser lægger op til en romantisk rejse, hvor I kun skal fokusere på hinanden. Lad os stå for alt det praktiske – og glæd jer ellers til en helt fantastisk og mindeværdig bryllupsrejse.