Festlige indslag til brylluppet

Oprettet af: Mona Sørensen

Underhold gæsterne med gode indslag

Til at holde stemningen let og romantisk er underholdning eller musikalske indslag den perfekte mulighed til jeres bryllup. I får dejlige minder om den store dag, og gæsterne vil nyde det kreative element til jeres bryllup.

Læs mere om musikken til dit bryllup her.

Det vigtigste tip når I skal vælge underholdning er, at det skal være I jeres begges ånd og afspejle jer som par. Indslagene skal være sjove og samtidig beholde den romantiske stemning, så I og jeres gæster nyder den store dag i fulde drag.

 

De sjove indslag

Sjove indslag er ikke kun forbeholdt gæsterne. Hvis I elsker sjov og ballade og det afspejler jer som par, kan et sjovt indslag lette den højtidelige stemning og få gæsterne til at snakke løs indbyrdes.

Til den sjove underholdning kan en photobooth med dertilhørende props, være den perfekte mulighed for at skabe festlige billeder, som I kan samle i en bog og kigge tilbage på og mindes den store dag. Her kan både du, din brudgom og gæsterne more sig med at skabe sjove minder om jeres bryllup.

 

Den romantiske

Er I til romantik, er et romantisk indslag den perfekte måde at vise jeres kærlighed til hinanden på. En perfekt romantisk dag kan gøres endnu bedre med et fantastisk fyrværkerishow, som vil sprede glæde blandt gæsterne og understrege jeres festlige begivenhed.

Er I ikke til festlige tegninger på himlen, er klassiske japanske lanterner med levende lys et fantastisk syn om aftenen. Giv alle gæsterne en lanterne og et lys og send lanternerne afsted samlet. I kan også stå i en rundkreds, hvor gæsterne en efter en sender ballonerne afsted med en hilsen. Sammen med gæsterne kan I stå og nyde at se lyslanternerne stige lige så stille til vejrs mod den mørke aftenhimmel, mens I fejrer kærligheden. Dette indslag er et kærkomment lille afbræk i de sene festligheder, hvor især I, brudeparret, får et øjeblik sammen til at tænke på fremtiden. Husk dog at få en tilladelse til dette. Du kan ringe til den lokale politistation, og forhøre dig om, hvad I skal forholde jer til.

De festlige indslag til jeres bryllup vil både blive nydt af jer og jeres gæster. Underholdningen vil både blive nydt og snakket om under brylluppet, men i lige så høj grad være et fantastisk minde om jeres store dag, som I kan kigge tilbage på med glæde.