Lege til brudeparret

Oprettet af: Lise Hansen

En let og sjov stemning

Til festlige begivenheder og specielt et bryllup, vil mange gæster gerne lave et sjovt og underholdende indslag. En leg eller quiz til brudeparret skaber en sjov og let stemning, som får gæsterne til at smile og grine – og giver dem noget at tale om ved bordene.

 

Hvor godt kender I hinanden?

Quizzen kan udføres på mange måder og i mange varianter, men fælles er, at de handler om brudeparret, og hvor godt de kender hinanden. Bruden og gommen skal sidde med ryggen til hinanden og gætte den andens svar på et givent spørgsmål. Vi giver dig her 3 gode måder, at quizze brudeparret på

  • Tag enten selv 1 par dame- og herresko med til legen eller tag brudens og gommens, og giv dem hver en sko, så de har hhv. hver har en herresko og en damesko. Stil brudeparret åbne spørgsmål såsom ’hvem var det, der startede med at flirte’, ’hvem har det største temperament? ’ og ’hvem er mest en drillepind’. Hvis bruden f.eks. mener, at hun er den, der startede med at flirte, hæver hun sin egen sko – mener hun derimod det er mandens, hæver hun herreskoen. Dette løfte ofte sløret for sjove anekdoter og stor (u)enighed – til stor morskab for både brudepar og gæster.

 

  • En anden variant går ud på, at bruden og gommen skal svare på spørgsmål om hinanden og se, hvem er får flest korrekte svar. Spørgsmålene hertil kan f.eks. være ’hvad er brudens yndlingsfarve?’ og ’foretrækker gommen FCM eller Brøndby i fodbold?’ osv. Brudeparret selv kommer med de korrekte svar, der giver anledning til smil og latter.

 

  • Den sidste måde sætter krav til, hvor godt du kender parret. I denne quiz får brudeparret 3 svarmuligheder, og begge par skal vise med svarkort om de mener svar A, B eller C. Det kræver dog, at du kender parret godt, da du skal kende deres svar på forhånd. Lav eller køb gerne en fin gave til vinderen af quizzen, som de kan dele med hinanden.

 

Find gerne på spørgsmål, som du ved brudeparret synes er sjove. Det er deres store dag, og de skal ikke gøres forlegne eller flove, da dette ødelægger stemning og humør. Fokusér i stedet på deres interesser, sjove oplevelser og rejser sammen, så du kan underholde gæster og brudepar.

 

Tøv ikke med at kontakte os