Bryllupskørsel – en tradition, der kræver fede biler

Bryllupskørsel – en tradition, der kræver fede biler

Når den store dag står for døren, er der en lang tradition for at blive transporteret fra vielsen og til bryllupsfesten i den fedeste bil, du kan komme i tanke om. Bryllupskørsel giver med andre ord endnu et unikt løft til jeres specielle dag, og derfor vil vi i dette indlæg give jer tips til, hvordan I får adgang til jeres drømmebil ved fx at lease den. I vil også finde inspiration til, hvilken type superbil I kan vælge til jeres bryllupskørsel, og hvad der prismæssigt giver bedst mening i denne henseende.

 

 

Vælg en af disse biler til din bryllupskørsel

Der er et væld af gode muligheder, når det kommer til at finde den rette bil til jeres store dag. Det kan være, at din kommende husbond har en helt speciel drengedrøm i tankerne, der gør, at I allerede ved, hvilken bil I skal have fat i. Men hvis dette ikke er tilfældet, vil vi her komme med nogle anbefalinger. Der har længe været tradition for at leje biler til brylluppet, men i takt med at leasing af bil er blevet en populær måde at erhverve sig en bil på, er der også mange, der udnytter deres leasingkontrakt – eller opretter en – for at få en drønlækker bil til bryllupskørslen. Her er nogen af de mest populære biler:

 

  • Klassiske biler (Rolls Royce, Mercedes, Lincoln m.m.)
  • Porsche 911 Carrera S – den lækreste sportsvogn på markedet
  • Tesla X – en ren drømmebil
  • Ford Mustang – en elektrisk bil, der hylder en klassiker

 

Dette er nogen af de mest populære biler i tiden, og du vil helt sikkert opleve, at andre bilister og jeres gæster vender sig om en ekstra gang, når I kører forbi.

 

 

Derfor er leasing en populær og prisvenlig mulighed

Det er ingen hemmelighed, at det hurtigt kan blive en smule dyrt med bryllupskørsel – særligt når man jo egentlig kun har brug for den i et par timer. Her er leasing af bilen i stedet et fremragende alternativ. Når du vælger leasing af bilen til din store dag, får du et billigt alternativ til både køb og leje af biler til bryllupskørsel. Derudover får du naturligvis lov til at beholde bilen mindst en måned ud, da man typisk betaler månedsvis ved leasing af bil. Tag kontakt til din bilforhandler og se, om ikke du kan få en aftale stablet på benene, der vil hive benene væk under dine gæster til brylluppet.