Lav en musikvideo til polterabend for gommen og bruden

Hvad koster en polterabend?

Prisen er altid den største udfordring, når der skal arrangeres polterabend. Planlæggeren er nødt til at foretage en grundig forventningsafstemning med de øvrige gæster om prisen, da det ellers kan blive en kilde til uenighed og frustrationer. Meningen med dagen er, at det skal svære sjovt og hyggeligt, så det er en god idé at afholde møder. På den måde er du sikker på, at alle føler sig hørt, og så kommer I godt fra start. Det normale beløb for en polterabend ligger mellem 500 og 1000 kroner pr. person.

 

Hvem skal med til en polterabend?

Deltagerne til en polterabend kan variere en del både i antal og køn. Det handler i sidste ende om, at bruden og gommen bliver fejret og har en dejlig dag sammen med de mennesker, som de holder af. Det er altid gommen og brudens ønsker, som bør være i fokus. Du kan bede om at få gæstelisten til brylluppet udleveret og tage afsæt i den, når du skal strikke gæstelisten til polterabenden sammen. Antallet af gæster bliver også i høj grad dikteret af det økonomiske råderum.

 

Nogle vælger at inddele efter køn, så gommens polterabend kun består af mandlige deltagere, mens bruden har en dag i rent kvindeligt selskab. Kønsopdelingen er gammel skik, men derfor behøver den jo ikke være gældende i dag. Nogle brude vil f.eks. gerne have deres bror eller bedste mandlige ven med, og det skal selvfølgelig indgå i planlægningen.

 

Hvorfor vælge musikvideo til polterabend?

En musikvideo er perfekt som polterabend-aktivitet, fordi den giver et minde for livet. Selve optageprocessen har en enormt høj underholdningsværdi, som sikrer en løftet stemning til arrangementet. Der er også den fordel, at resultatet kan fungere som et sjovt indslag til selve brylluppet.