De 3 bedste morgengaver

Oprettet af: Lise Hansen

Morgengave

Efter et veloverstået bryllup og en fortryllende bryllupsnat, er det en smuk gestus og tradition, at brudeparret giver en morgengave til hinanden, morgenen efter brylluppet. Morgengaven symboliser en god start på livet sammen, og der er her mulighed for at forkæle partneren. Bryllupsfesten omhandlede fælles gaver og overraskelser, hvorimod morgengaven er en hyldest til den enkelte. Det er øjeblikket, hvor I som nyudklækket ægtepar kan være helt private og intime.

 

Hvad skal I give

Tidligere var det kun kvinden, der fik en morgengave, men i dag er det normalt at manden også får denne personlige og unikke gave. Morgengaven kan eksempelvis være et smykke, en oplevelse eller andet, der kendetegner partneren.

 

Et evigt minde

Et smykke eller et ur er oplagt at give i morgengave, da det er et minde der holder evigt. Hvis det skal være et smykke, er det værd at overveje, om det er et smykke, der skal bæres til hverdag eller til specielle anledninger. Måske har din partner et job, hvor det ikke er muligt at bære smykket til hverdag, og derfor kan det være en særdeles oplagt mulighed at give et finere smykke, som vil klæde hende eller ham til fester eller andre arrangementer.

 

Fælles oplevelser

Morgengaven behøver ikke være noget materielt, men kan også være en fælles oplevelse, som en god måde at starte jeres ægteskab på. Det kan for eksempel være et gavekort til en romantisk weekend, et spaophold, billetter til koncert eller teaterstykker eller faldskærmsudspring, hvis I er til den slags.

 

En lille personlig gave

Har I i forvejen brugt mange penge på brylluppet og sætter lige så stor pris på de små glæder, kan en lille personlige ting være en ideel morgengave. Det kan være en lille personlig ting, som du selv har kreeret eller et håndskrevet brev, hvor du udtrykker dine følelser og glæder over for din mand. En gave, der med garanti vil vække nogle følelser hos din partner.