Polterabend til ham

Planlæg den perfekte polterabend til ham

Står din bror/ svoger/ ven og skal giftes, og har du lyst til at give ham den bedste polterabend? Så skal du læse med her! Der vil i dette indlæg komme en guide til, hvad I kan lave på den perfekte polterabend.

Først og fremmest er det vigtigt at have styr på det basale, før man går videre til planlægningen af aktiviteter. Her er det vigtigt at tage stilling til følgende:

  • Hvem skal med?
  • Hvad er budgettet, -hvad skal I hver især betale?
  • Hvem skal være tovholdere?

Når der er styr på det basale, kan du begynde at planlægge, hvad I så skal lave. Her kommer en række forslag til, hvad I kan lave på den store dag.

 

Overrask med en lækker brunch

Start dagen godt ud og overrask gommen med en lækker brunch. I denne første aktivitet, er det vigtigste, at I får overrasket ham. Arranger eventuelt brunchen hos hans forældre og lad ham tro, at han er inviteret hjem til morgenmad. Eller Har I en anden idé så brug den. Det vigtigste er, at han bliver overrasket, og ikke når at gennemskue jer.

 

Spil paintball

Paintball er en klassisk aktivitet, men uanset hvad man tænker om det, er det en vinder hver gang. I får rørt jer, lavet noget, hvor I kan konkurrere mod hinanden, og noget, hvor I kan grine sammen. Det er også en god måde at få folk i snak med hinanden på.

 

Tag til romsmagning

Fuldend det maskuline tema og tag til en romsmagning. Vælg et tema for smagningen, der passer ind i jeres koncept, og se hvem i vennekredsen, der er bedst til at gætte smage. En romsmagning er en sjov og anderledes ting, der ikke typisk vil være på programmet i hverdagen.

 

Spis god mad

Efter en lang dag med aktiviteter, er I sikkert blevet sultne. Tænk på, hvad gommen godt kan lide at spise, og find en restaurant, der passer hans ønsker. Er han helt vild med pizza så find et sted med lækker gourmetpizza, eller er han pjattet med kød så find det ægte kødmekka.

 

Tag på bar og giv den gas

Selvom I helt sikkert har drukket hele dagen, er det nu blevet tid til den store finale. Det er nu, I skal ud på dansegulvet og vise omverdenen jeres rytmiske talenter. I kan tage den hele vejen og tage på en salsabar, men I kan også vælge en mere almindelig natklub, hvis det er mere jer.

 

Vigtigst af alt er, at I får planlagt en dag, der er lige efter gommens ønsker. Det er hans dag, og det er ham, dagen skal planlægges efter. Grib knoglen og få planlagt en uforglemmelig dag.

Virksomhed: Smagning.com ApS