De 5 vigtige man altid glemmer at skrive i bryllupsinvitationen

Oprettet af: Kirsten Pedersen

Bryllupsinvitationene - husk de 5 vigtige

Der er altid en ting eller 5 man glemmer i forbindelse med vigtige initiativer til bryllupper. I herlighedernes hast kan I nemt komme til at glemme små, men vigtige, ting i bryllupsinvitationen. derfor kommer vi her med de 5 vigtige.

 

1. Dress-code

Er der en bestemt dress-code for jeres bryllupsfest, er det god stil at skrive det i invitationen. På den måde sikrer I, at gæsterne ikke vil føle sig underdressed, hvis temaet er galla eller at de omvendt møder op i deres stiveste puds, hvis rammerne omkring brylluppet er meget uhøjtidelige.

 

2. Bryllupsgaver

Tre ens vaser og to af den samme røremaskine. Uheldigt. Har I ikke allerede fundet en gavekoordinator, er det en god ide at gøre det, så I ikke står i en situation, hvor I har fået fem ens gaver.

Nogle vælger at vedlægge ønskeliste sammen med bryllupsinvitationen, mens andre synes, at det virker mere beskedent at skrive, at gæsterne kan få udleveret ønskelisten af gavekoordinatoren. Der findes også flere online værktøjer, hvor I har mulighed for at lave en ønskeliste. Husk blot at skrive i invitationen, hvor gæsterne kan finde den.

 

3. Toastmaster

Skriv i invitationen, hvem der er aftenens toastmaster, hvis I har udpeget sådan en. Så ved gæsterne nemlig, hvem de skal gå til, hvis de vil lave et festligt indslag eller har tænkt sig at holde en tale.

 

4. Overnatning

Kommer nogle af jeres gæster langvejsfra, vil de sikkert gerne vide, hvor de kan overnatte efter bryllupsfesten. Er der mulighed for overnatning, der hvor I holder festen? Og har I sørget for overnatning til jeres gæster? 

 

5. Frabedelser

Hvis I eksempelvis ikke ønsker æresport, festsange, taler eller billeder offentliggjort på de sociale medier, kan I gøre gæsterne opmærksom på det, ved at skrive det i invitationen, så undgår I, at der sker nogle misforståelser eller opstår akavede situationer.