5 gode råd: find den perfekte brudekjole

Oprettet af: Mona Sørensen

5 gode råd til at finde den rigtige brudekjole

Vi har taget fat i Bride Fashion, som her kommer med fem gode råd, så du lettere kan finde vejen til den perfekte brudekjole.

 

#1 BUDGETTET

En god start er at lægge et budget for hvor dyr brudekjolen på være. Tag en snak med din partner, og find sammen et passende beløb, så hele bryllupsbudgettet ikke vælter pga. brudekjolen.

 

#2 FIND BUTIKKER

Find de butikker, du gerne vil besøge. Det er en god ide at booke tid, da du ellers kan blive skuffet, hvis de ikke har tid til at hjælpe dig godt igennem prøvningen. Book gerne i god tid og lav ikke for mange aftaler på én dag, da det kan blive en for stor mundfuld.

 

#3 EN HYGGELIG DAG

Når kjolen skal findes, er det en perfekt anledning til at gøre det til en hyggelig dag. Tag gerne et par veninder eller familiemedlemmer med, evt. din mor, søster eller tætte veninde, så du kan dele oplevelsen og overvejelserne med dem. Husk, det er dig, der skal kunne lide kjolen, så lad ikke dem tage valget for dig. Det er dog rart at have dem med som støtte og hjælp.

 

#4 VÆR ÅBENSINDET

Du har formentlig en forestilling om, hvad der klæder dig bedst, men husk at være åbensindet, så du ikke på forhånd dømmer en speciel silhuet eller model. Det kan vise sig at være drømmekjolen, når du først får den på. Prøv gerne flere forskellige modeller, så du kan sammenligne og indsnævre dine favoritter til slut. Vær åben over for nye muligheder og lyt på ekspedientens råd og vejledning – det er hende, der er ekspert inden for området. Spørg ekspedienten inden I tager billeder af kjolerne, da det ikke er alle, der tillader dette.  

 

#5 VIL DU SPARE PENGE?

Hvis du vil spare penge, kan du med fordel holde øje med udsalg. Her kan der nemlig være rigtig mange penge at spare. De fleste mærker og forretninger holder i løbet af året udsalg, hvor modellerne fra sidste år sættes ned. Spørg i forretningerne eller søg på nettet, hvornår de enkelte holder udsalg.

Inden du køber alt, er det værd at undersøge, om du med fordel kan låne tilbehøret til brudekjolen, så du kan spare lidt på budgettet. Det kunne eksempelvis være brudesko, smykker eller slør. Måske har en af dine veninder noget til at ligge, som du gerne må låne, og så kan du slå to fluer med et smæk ved at lade det være ”noget lånt”.

En anden mulighed er selv at sy brudekjolen. Har du en bekendt, ven eller familiemedlem, som kan sy. Eller er du selv en god syrske. Så overvej at få syet din kjole. Fordelen ved denne metode er, at du får en kjole lige efter dit hoved. Tryk på linket og læs mere om vores råd til hjemmesyet kjole.

Tilbehør til brudekjolen

Når kjolen er valgt, er det tid til at vælge de rigtige accessories, så bryllupsoutfittet bliver komplet. Brudesko, slør, taske og smykker er med til at skabe den helt rigtige stemning omkring outfittet. Spørgsmålet er bare om det skal være stilletter eller lave sko, så fødderne ikke bliver ømme i løbet af bryllupsfesten. Find netop det, der passer til dine individuelle ønsker og behov, så du føler dig som en prinsesse.

 

 Dette indlæg er sponsoreret.