9 måneder inden brylluppet

Oprettet af: Mona Sørensen

Din huskeliste: 9 måneder inden brylluppet

Tiden nærmer sig langsomt, og du er nu et par måneder inde i bryllupsplanlægningen. Nu da du har fået de store ting på plads såsom dato, fest- og vielsessted, budget og vielsesringene, er det tid til at vende fokus mod musik, fotograf og brudekjolen.

9 måneder inden brylluppet skal stå, er der stadig mange ting, der skal planlægges. Datoen synes måske stadig langt væk, men planlægningen af så stort et event tager tid, og skal det være en fornøjelse, er det vigtigt, at I tager jer tiden. Organiseringen gør, at de rigtige beslutninger tages på de rigtige tidspunkter, og I opnår derved jeres drømmebryllup, uden unødig stress og oversete beslutninger.

 

9 måneder før brylluppet, skal I begynde at kunne afkrydse disse ting på listen:

Dette er en del af vores bryllupsserie, som tæller ned fra 12 måneder inden brylluppet, til kun 1 måned før brylluppet skal stå. Vi giver dig overblik over hele planlægningen, så I kan skabe jeres drømmebryllup i ro og mag.

 

Her kan du se huskelisterne for de forskellige måneder op til brylluppet:

12 måneder inden brylluppet er det en god ide at lække datoen for brylluppet, vielsesstedet og feststedet skal undersøges.

6 måneder inden brylluppet er det tid til at beslutte hvilke salmer I skal synge i kirken, lave den endelige gæsteliste og vælge toastmasteren.

3 måneder inden brylluppet skal bruden sørger for at brudebukketten er bestilt og lige som hun vil have den. Og få endelig sendt invitationerne ud.

2 måneder inden brylluppet skal I have styr på bordkort, takkekort og menukort. Har du købt en morgengave endnu? Har I fået sendt ægteskabserklæringen afsted?