2 måneder inden brylluppet

Oprettet af: Mona Sørensen

Du kan skimte den store dag!

Med kun 2 måneder tilbage kan du nu se målstregen i horisonten. Om 2 måneder skal i giftes – og du har allerede opnået så meget! Mange opgaver er blevet løst, kriser er blevet knust og hovedbrud er gået op, alt sammen for den store dag, hvor I skal sige ”ja” til hinanden.

Dengang I satte datoen for jeres bryllup, føltes det som langt ude i fremtiden. Nu kan du sikkert slet ikke forstå, hvordan tiden er fløjet forbi, og med kun 2 måneder tilbage bliver presset større. Men bare rolig! Hvis du har fulgt vores guides, har du de største ting på plads. Der er dog stadig nogle ting, der skal på plads, før I kan læne jer tilbage og nyde dagen.

 

De sidste store forberedelser

Skal du holde en tale eller skrive en sang til din partner på dagen? Indslagene fra brudgom og brud er nogle af de fineste at overvære som gæst. For selvom der selvfølgelig vil være nerver på, når der f.eks. holdes tale foran hele familien og venneflokken, er det netop jeres kærlighed og møde med hinanden, der har bragt alle gæsterne sammen på denne store dag. For at undgå for mange nerver, kan du imidlertid for din egen skyld begynde forberedelsen af tale eller sang allerede 2 måneder inden festen. På den måde giver du dig selv god tid til at tænke over, hvad din kommende brud eller husbond virkelig har betydet for dig, hvilke oplevelser eller karaktertræk du gerne vil fremhæve, og om du evt. vil benytte lejligheden til at sige et par bevingede ord til din nye svigerfamilie. Udover at forberede dit eget indslag kan du – med kun et par måneder til den store dag - med fordel også begynde at undersøge lokationer for dine bryllupsbilleder. Der er masser af god inspiration at hente på både Pinterest og Google.

 

Bordkort, bordplan, menu – lav og bestil tryksager i god tid

Fine og matchende bordkort og bordplaner er nogle af de ting, der kommer til at løfte det æstetiske niveau til bryllupsfesten. Vær derfor ude i god tid med forberedelsen og bestillingen af disse. Afhængigt af om du selv vil udarbejde dem eller bestille standardløsninger, er det en god ide at have det tjekket af på listen allerede 2 par måneder inden den store dag. Og når noget så konkret som bordkort er bestilt, kan du for alvor se dagen for dig!

 

2 måneder inden brylluppet, skal I gerne kunne krydse disse ting af listen:

 

Fik du ikke læst de andre huskelister? Se dem her:

        12 måneder før brylluppet

9 måneder før brylluppet

6 måneder inden brylluppet

3 måneder før brylluppet

 

Dette indlæg er en del af bryllupsuniversets bryllupsplanlægningsguide. Vi tæller ned fra 12 til 2 måneder før brylluppet, og giver dig overblikket over hvilke opgaver, der gerne skal være på plads hvornår. Ustruktureret kan de mange opgaver tilsammen virke stressende og forvirrende, men når du kan afkrydse dem på en liste, virker det pludseligt mere overskueligt.