2 måneder inden brylluppet

Oprettet af: Mona Sørensen

Du kan skimte den store dag!

Med kun 2 måneder tilbage kan du nu se målstregen i horisonten. Om 2 måneder skal i giftes – og du har allerede opnået så meget! Mange opgaver er blevet løst, kriser er blevet knust og hovedbrud er gået op, alt sammen for den store dag, hvor I skal sige ”ja” til hinanden.

Dengang I satte datoen for jeres bryllup, føltes det som langt ude i fremtiden. Nu kan du sikkert slet ikke forstå, hvordan tiden er fløjet forbi, og med kun 2 måneder tilbage bliver presset større. Men bare rolig! Hvis du har fulgt vores guides, har du de største ting på plads. Der er dog stadig nogle ting, der skal på plads, før I kan læne jer tilbage og nyde dagen.

 

2 måneder inden brylluppet, skal I gerne kunne krydse disse ting af listen:

 

Fik du ikke læst de andre huskelister? Se dem her:

        12 måneder før brylluppet

9 måneder før brylluppet

6 måneder inden brylluppet

3 måneder før brylluppet

 

Dette indlæg er en del af bryllupsuniversets bryllupsplanlægningsguide. Vi tæller ned fra 12 til 2 måneder før brylluppet, og giver dig overblikket over hvilke opgaver, der gerne skal være på plads hvornår. Ustruktureret kan de mange opgaver tilsammen virke stressende og forvirrende, men når du kan afkrydse dem på en liste, virker det pludseligt mere overskueligt.